Mark & TrädgårdOm du har idéerna så har vi både kunskap och förmåga att göra dem till verklighet! Och vill du ha hjälp med idéer så har vi dem också.


Vi har mångårig erfarenhet av de flesta momentum som ingår för att skapa nya platser på din tomt och kan komma med goda råd för den som behöver det. Det kan handla om att planera en villatomt, gräva för en terrass eller för ett garage. Trädgårdsdammar är något av en specialitet som vi gärna både hjälper dig att planera och bygga.


Vi kan även hjälpa till med val av växter för den som vill ha lite tips idéer för att uppnå den känsla du vill förmedla. Vi är inga landskapsarkitekter men vi vet vad som funkar i praktiken och vår rådgivning kostar en bråkdel.


Med våra maskiner som är lagom stora för trädgårdar och markplanering blir arbetet lättare, roligare och med minsta möjliga åverkan.


Om du vill göra hela eller delar av arbetet själv kan du göra det med våra maskiner, hyr du maskiner får du givetvis tips om hur du bäst når lyckat resultat.


Med vår lastbil kan vi frakta bort överblivna jord-& stenmassor och vi kan givetvis transportera det material du behöver till ditt projekt.


Allt till mycket rimliga och transperanta priser, tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan, direkt via mejl eller via telefon.

FOS Entreprenad

Försänkt altan med utgrävning, markduk, bärlager, bärlinor och reglar.


Givetvis paddat efter alla konstens regler för att skapa optimal stabilitet.

Utgrävning- & anläggning av damm vid altan

Varmt välkommen att kontakta oss