Vi på FOS har all kunskap och maskiner för att du ska få ett välgjort och prispressat avlopp.

Specialister på avlopp


Vi utför olika typer av markentreprenader för privatpersoner & företag med speciell inriktning mot nyanläggning-& renovering av avlopp.


Du som kund


Du som kund står i fokus och vår målsättning är att överträffa dina förväntningar genom god och punktlig service i kombination med fackmannamässighet i allt vi gör.

till ett billigt pris också!

F-Skatt & ROT-avdrag


Givetvis har vi F-skattesedel och vi arbetar med hållbara villkor och metoder i alla våraprojekt. Vi är även certfierade inom ledningsbyggnad.

Övrig information.

Småavlopp eller enskilda avlopp som det också kallas är en fråga som blir allt mer aktuell när kommunernas miljökrav och tillsyn skärps.


Man kan som enskilt hushåll räkna med att en avloppsanläggning har en teknisk livslängd om ca 20 år som ett grovt genomsnitt. Är jorden lerhaltig, biokulturen i anläggningen utslagen av någon anledning eller om det tekniska utförandet av anläggningen helt enkelt är bristfälligt så kan livslängden sjunka dramatiskt. Vi vet att vi har många lite äldre anläggningar som inte längre fungerar som de ska.


Vi inom FOS Entreprenad kan hjälpa till med alla moment som krävs – alltså först komma med ett utlåtande om vilken lösning som kan vara lämplig, skriva hela ansökan inklusive ritningar till kommunen och hela vägen fram till godkänd slutbesiktning av anläggningen.

Varmt välkommen att kontakta oss